Бесплатни сертификати со секој Ковид тест направен во лабораториите на Никоб

Прочитај за: < 1 минута

Лабораторијата НИКОБ најави голема поволност за своите клиенти – издавање на бесплатен ЕУ Ковид сертификат со секој извршен тест.

Со цел безбедно и непречено да патувате во Европа и светот, од денес во НИКОБ ЛАБ во истата цена со секој направен ПЦР или брз антигенски тест, добивате и EU/DCC – Digital Covid Certificate. Современиот начин на патување според меѓународните КОВИД 19 протоколи ја наметнува потребата од поседување на овој вид на сертификат, компатибилен со системите на ЕУ при процесот на скенирање на сертификатите, а
ние следејќи ги европски трендови и протоколи сакаме да им ја понудиме на нашите граѓани и оваа можност. Дигиталниот ЕУ Ковид 19 сертификат ги поседува сите важни информации и потребниот европски код за ваше безгрижно патување, велат од НИКОБ ЛАБ.

 

SHARE