Да му помогнеме на малиот Марко од Велес – Има тумур на мозокот!

Прочитај за: < 1 минута

На малиот Марко од Велес итно му е потребна нашата помош за операција која чини 56.570 евра. На шест годишниот Марко му е дијагностициран тумур на мозокот, а операцијата мора да се изведе во Турција.
Сите кои имате желба да го видиме Марко назад дома што поскоро здрав може да донирате на:

– Хуманитарна сметка: 300001000026677
Комерцијална банка АД Скопје
Марко Шпетков – донации
Девизна сметка: МК 07300307050978133 SWIFT: KOBSMK2X

Komercijalna banka AD Skopje
Emilija Bogeska Shpetkova
cel doznaka: donacii za Marko Shpetkov

Да бидеме хумани.

SHARE