Д-р Салија Љ. Петрушовска: Нашите пациенти се трпеливи во исчекување на вакцина против Ковид-19

Прочитај за: < 1 минута

Интервју со директорката Д-р Салија Љатиф Петрушовска во врска со интересот за вакцини против Ковид -19 на нашите пациенти кои се најранлива категорија за вакцинација.

  • – Нашите пациенти се трпеливи во исчекување на вакцина против вирусот Ковид-19. И понатаму остануваат одговорни и ги почитуваат сите мерки и протоколи за заштита од овој вирус, вели Д-р Салија Љатиф Петрушовска.

 

 

SHARE