Петар Грашо заврши во болница

Прочитај за: < 1 минута

Како што пишува Index.hr, имунитетот на Грашо паднал поради напорниот распоред и бурното темпо. Поради многуте настапи и концерти и премногуте ангажмани на Грашо му падна имунитетот, па заврши во болница и прими инфузија,обави неговата менаџерка.

Оваа вест за „Story“ ја потврди менаџерката на Грашо Мартина Подгорски.

-Прими витаминска инјекција, па не станува збор за некои посериозни ситуации и болницата“, вели таа.

SHARE