Блика од среќа: Девојче со церебрална парализа за првпат самостојно ги искачува скалите во својот дом

Прочитај за: < 1 минута

Мало девојче со церебрална парализа блика од среќа откако за првпат самостојно ќе се искачи по скалите во својот дом.

Видеото ќе ви го разведри денот.

SHARE