Има 150 деца, а спермата ја донира-природно: Клиентката и јас имаме односи додека нејзиниот партнер чека до нас

Прочитај за: < 1 минута

Како целата работа да не е доволно бизарна, многумина беа изненадени од фактот дека тој всушност не наплатува за услугата воопшто.

„Имам повеќе деца отколку некои султани“, може да се пофали 49-годишниот Џо Донар, кој секогаш кога ќе чуе тропање на неговата влезна врата, знае приближно што го чека.

Тој е биолошки татко на рекорден број деца – дури 150 од нив! Имено, овој Британец се занимава, како што вели неговото уметничко име, со донирање сперма, но на малку поинаков начин. Не, Џо не ја донира својата сперма на клиниката, туку со „природниот“ метод.

Жените го обземаат со пораки на Фејсбук, а истополови парови кои очајно сакаат дете да му се јават. Откако договориле состанок, клиентите доаѓаат во неговата куќа во договореното време, а потоа тој носи една жена во својата спална соба за со неа да има односи.

Клиентите имаат три опции

Никогаш порано не ја видел, но тоа, како и фактот дека нејзиниот партнер седи на само неколку метри оддалеченост, не го спречува во сексот. Жените кои доаѓаат за неговата услуга можат да изберат една од трите опции.

Првиот е делумен однос, кој не вклучува бакнување и нежност, вториот е нормален секс како што имаат парови, а третиот, најбизарен, вклучува оплодување без никаков контакт – шприц за полнење мисирка инјектира сперма во вагината.

Џо се тестира за сексуално преносливи болести најмалку еднаш годишно; тој вели дека го претпочита тоа отколку да бара од секој клиент да донесе потврда за неговиот тест. Овој самохран човек од Лондон правел деца дури и во карантин – тој оплодил пет жени во Аргентина, каде заглавил поради коронавирусот, а во светот повеќе од сто деца се негови.

Повеќе >> maskimagazin.faktor.mk