Филипче: Само таму каде што има добра дисциплина, здравствениот систем може да го издржи овој удар

Прочитај за: < 1 минута

Само таму каде што има добра дисциплина, здравствениот систем може да го издржи овој удар. Не постои здравствен систем во светот којшто ова може да го издржи сам – на теретот на рамењата само на здравствените работници.

Гостување Алсат

Само таму каде што има добра дисциплина, здравствениот систем може да го издржи овој удар. Не постои здравствен систем во светот којшто ова може да го издржи сам – на теретот на рамењата само на здравствените работници.

Publiée par Венко Филипче sur Samedi 4 avril 2020

SHARE