Тука сме 24/7 – Лекарски поздрав од Инфективна клиника

Прочитај за: < 1 минута

Вработените во лабораторијата на скопската Клиника за инфективни болести велат дека се 24/7 тука за своите пациенти за лабораториска дијагностика на опасниот корона вирус и да помогнат за нивно побрзо заздравување.

Тие преку групна фотографија испратија поздрав.

SHARE