„Секоја жена заслужува ваква реакција“: Моментот кога маж дознава дека ќе стане татко

реакција татко
Прочитај за: < 1 минута

Соопштувањето на вест за бременост секогаш резултира со незаборавни реакции.

Маж вика од радост кога неговата сопруга преку грепка ќе му соопшти дека очекуваат дете. „СЕКОЈА жена заслужува ваква реакција“ – стои во описот на видеото.

Погледнете го:

Инфо >> Femina.mk

SHARE