Што ќе се случи во телото ако не јадете ништо 3, 5 и 7 дена?

Прочитај за: < 1 минута

Откријте што се случува во вашето тело додека постите 3 дена, 5 дена и 7 дена.

Повременото постење има многу придобивки, но има и некои недостатоци.

Продолжениот пост на вода може да резултира со некои негативни ефекти.

Но, колку време е потребно за постот да предизвика губење на мускулите, главоболки и екстремен глад? Дознајте што се случува кога ќе престанете да јадете.