Донација од УНИ АГРО – Велес за болницата и инфективното одделение од 100 скафандери за повеќекратна употреба

Прочитај за: < 1 минута

ЈЗУ Општа болница Велес и инфективното одделение добија донација од фирмата УНИ АГРО од Велес, се работи за 100 скафандери за повеќекратна употреба.

Уште една донација за болницата и инфективното одделение од 100 скафандери за повеќекратна употреба.

БЛАГОДАРНОСТ за УНИ АГРО – Велес, стои во соопштението на ЈЗУ Општа болница Велес.

SHARE